Bine ați venit

Alte Facilități

Corpul tău merită să găsească raiul, aici pe pământ.

Unde?

În mijlocul naturii, unde soarele și mirosul de iarbă crudă îți gâdilă nasul. Unde liniștea e la ea acasă, doar că ție îți va fi mai bine ca acasă.

La noi poți beneficia, pe lângă aerul înmiresmat al munților și evadarea din cotidian, de diferite tipuri de masaj care mai de care mai îmbietoare. Astfel, durerile de spate, încordarea și zilele de stat la birou sau, din contră, prea mult în picioare, să fie doar o amintire.

 

Masaj

 

Masaj de relaxare:  poți beneficia, de un masaj de relaxare, unde timp de o oră, treaba ta este doar să savurezi plăcerea și bucuria pe care corpul tău o transmite în timp ce relaxarea va fi la ea acasă.

Masaj terapeutic: energizarea organismului tău nu a fost niciodată mai ușor de obținut. Acest tip de masaj stimulează circulația sanguină și fluxul limfatic, astfel încât sistemul de apărare al organismului se va activa și tu o să beneficiezi de o sănătate îndelungată a corpului tău.

Reflexoterapie: știi senzația aia când ți se face masaj la picioare? Când corpul tău trece prin senzația că se scufundă într-o plapumă fină cu puf? Exact. Aceasta este reflexoterapia. Doar că, în plus, tratează și anumite probleme de sănătate prin aplicarea unor presiuni în anumite puncte cheie ale tălpi piciorului.


Masaj Japonez:
te poți bucura de tehnica masajului Yumeiho, pentru a scăpa de durerile de spate și de migrenele pe care le-ai acumulat după o săptămână în zgomotul asurzitor  al orașului.

 

Sună bine?
Haide să vezi cum se simte!

 

Preț masaj: 80 lei/oră, minim 8 persoane.

Adună-ți prieteni și haideți să va bucurați împreună de o relaxare binemeritată!